Opas Bitcoinien ostamiseen

Osta Bitcoineja – Miten ostat Bitcoineja

Osta Bitcoineja nyt helposti ja luotettavasti!

Tällä sivulla käydään läpi vaihe vaiheelta miten ostat Bitcoineja. Henkilökohtainen suositukseni aloittelijalle välittäjäpalveluksi on Northcrypto.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on suoritettu muutamassa minuutissa. Täytä omat tietosi kaavakkeeseen ja luo tarpeeksi vahva salasana. Suosittelen tarkistamaan sähköpostin oikeellisuuden useaan kertaan!

Osta Bitcoineja - Rekisteröityminen

Seuraava vaihe on tunnistautuminen. Tämä tapahtuu helposti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sinun ei siis tarvitse lähettää kuvia passista tms., kuten monessa muussa välityspalvelussa. Tunnistautuminen tukee kaikkia suurimpia suomalaisia pankkeja.

Osta Bitcoineja - tunnistautuminen

Talletus ennen Bitcoinien ostamista

Tilisi on nyt luotu ja seuraavaksi voit tallettaa euroja tilillesi. Tämä tapahtuu helposti tilisiirrolla. Tallettamaan voit navigoida menemällä Oma tili -sivulle ja painamalla vihreällä pohjalla olevaa plus-merkkiä eurojen kohdalta. Tämän jälkeen seuraat vain helppoja ohjeita.

Osta Bitcoineja - Talletus

Osta Bitcoineja

Viimeisenä on enää jäljellä itse ostoprosessi. Valitse myytäväksi valuutaksi euro ja ostettavaksi bitcoin. Tämän jälkeen valitset vain summan (tai klikkaat saldoa ostaaksesi koko summalla) ja paina “Tee kauppa”. Nyt olet ostanut Bitcoineja valitsemallasi summalla ja voit nähdä ne Oma tili -sivulta.

Osta Bitcoineja - Osta Bitcoineja

Luo tili nyt!

Northcryptosta yleisesti

Tällä hetkellä Northcryptosta pystyy ostamaan ja myymään Bitcoineja, Litecoineja sekä euroja. He ovat suomalainen yritys, joka avasi palvelunsa maaliskuussa 2019 EU:n rahoituksen avulla. Heidän sivustollaan löytyy seuraavanlainen esittelyteksti:

Olemme suomalainen, vuonna 2018 perustettu lohkoketjuteknologian parissa toimiva yritys. Henkilöstömme taustat vaihtelevat pitkästä tietoteknisestä kokemuksesta verkkomarkkinointiin sekä rahoitusalaan. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää usko lohkoketjuteknologian etuihin. Näkemyksemme mukaan lohkoketjut tullaan yhdistämään lähes kaikkiin olemassa oleviin tietoteknisiin palveluihin niiden kustannustehokkuuden ja toimintavarmuuden ansiosta. Uskomme, että tämä prosessi on vasta aluillaan, ja ihmisille on ainakin vielä tässä vaiheessa liian vaikeaa sijoittaa tähän teknologian alaan ilman teknologista taustaa.

Ensimmäisenä palvelunamme halusimmekin julkaista sijoitusalustan kryptovaluutoille. Palvelumme on osittain EU:n rahoittama. Alustamme suurin tavoite on yksinkertaistaa kryptovaluuttojen ja muun lohkoketjuteknologian tokeneiden ostoprosessi tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta. Pyrimme myös tarjoamaan asiaan liittyvää tietoa sivustollamme. Jos sinulle jää kysyttävää, suomalainen asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mielellään.

Osta muita kryptovaluuttoja kuin Bitcoineja

Northcryptosta saat ostettua tällä hetkellä (He lupaavat tiedotteessaan lisätä valkoimaansa lähitulevaisuudessa) vain Bitcoineja ja Litcoineja. Mikäli haluat ostaa jotain muuta kryptovaluuttaa, suosittelemme Binancea. Se on maailman suurin pörssi, jossa valtava valikoima eri kryptovaluuttoja. Sieltä ei voi kuitenkaan ostaa euroilla, joten sinun tulee ostaa Bitcoineja tai muuta kryptovaluuttaa, jotta voit siirtää varoja sinne. Tämän voit tehdä esimerkiksi yllä olevien ohjeiden avulla.