miten ostaa bitcoineja

Miten ostaa Bitcoineja – 8 asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä ostaessa

Yritä välttää nämä yleiset virheet, kun ostat bitcoineja.

Bitcoineja voi ostaa nykyään lukemattomista eri paikoista. Toiset näistä paikoista ovat toisia luotettavampia ja helppokäyttöisempiä, joten opi ohjeidemme avulla miten ostaa bitcoineja turvallisesti ja helposti. Valitset paikaksi minkä tahansa, pyri välttämään näitä virheitä:

  1. Älä lankea huijaussivustoihin. Useimmat huijaussivustot lupaavat sinulle helppoja tai varmoja tuottoja. Älä luota näihin sokeasti, koska kukaan ei pysty lupaamaan sinulle näitä. Hyvä nyrkkisääntö onkin, että jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei ole totta.
  2. Tutki sivuston kustannukset perusteellisesti. Eri paikkojen hinnat eroavat toisistaan merkittävästi. Monilla sivustoilla hinnat löytyvät suhteellisen helposti; usein hintojen pimittäminen johtuu kalliimmista hinnoista.osta bitcoineja - dollars
  3. Selvitä yhtiön alkuperämaa. Ulkomaisissa pörsseissä huijauksia ja hakkerointeja tapahtuu huomattavasti enemmän kuin kotimaisissa. Selvitä siis missä yritys on perustettu ja löytyykö se jonkun maan rekistereistä.
  4. Jos et ole aiemmin ostanut bitcoineja, et saa niitä mistään ilmaiseksi. Sähköpostiviestit ja muut yhteydenotot ovat lisääntyneet viime vuosina huijausten osalta. Monessa kerrotaan sinun saaneen, voittaneen tai kerryttäneen bonusta tietämättäsi. Nämä ovat huijaussivustoja; jos et ole ostanut bitcoineja aiemmin, et omista niitä myöskään tälläkään hetkellä. Nämä sähköpostiviestit kannattaa siirtää suoraan roskakoriin, eikä klikkailla niissä olevia linkkejä tai vastailla niihin.osta bitcoineja - money in a mousetrap
  5. Tutki, onko kursseissa piilokustannuksia. Moni bitcoineja välittävä palvelu upottaa piilokustannuksia vaihtokursseihinsa. Kannattaakin testailla, kuinka paljon kurssierot ovat ostaessa tai myydessä. Myös tässä tapauksessa yritystyn läpinäkyvyys kertoo niitä paljon: Onko kurssieroista mainittu hinnoissa.
  6. Googleta kokemuksia paikasta. Moni jakaa kokemuksiaan internetissä eri sivustoista, joten käytä niitä hyväksi. Voit myös kysellä kavereilta, sukulaisilta, tutuilta yms. heidän kokemuksiaan, mikäli joku on aiemmin ostanut bitcoineja.
  7. Mieti, riittääkö tietotekninen osaamisesi käyttää kyseistä sivustoa. Moni sivusto voi tuntua erittäin vaikeaselkoiselta ja ei välttämättä sovellu ensikertalaiselle. Tähän liittyen annan oman suosikkini tekstin lopussa.
  8. Ota selvää, ovatko asiakkaat menettäneet rahojaan pörssiin. Esimerkiksi Mt. Gox, joka oli muutama vuosi sitten maailman isoin pörssi, hakkeroitiin, mikä johti heidän asiakkaiden varojen menetykseen. Monessa muussa pörssissä omistajat ovat tehneet ns. exit scamin, eli kadonneet kuin tuhka tuuleen asiakkaiden varojen kanssa. Tämä on taas yksi syy suosia kotimaista.

Osta siis bitcoineja tarkkaan valitsemastasi paikasta, äläkä hätiköi päätöksen suhteen. Oma suosikkini bitcoinien ostamiseen on Northcrypto. Se on kotimainen edullinen, helppokäyttöinen ja luotettava sivusto, josta minulla on pelkkiä positiivisia kokemuksia. Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita miten ostaa bitcoineja, löytyvät ne täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *