whole foods

Bitcoinin adoptaatioon suuri kehitysaskel, hintakehitys edelleen positiivinen

Starbucks, Nordstrom ja Whole Foods hyväksyvät nyt kryptomaksuja

Startup-yritys Flexa on julkaissut mobiilisovelluksen, jonka avulla voit nyt maksaa ostoksiaan Starbucksissa, Nordstromissa, Whole Foodsissa ja lukuisissa muissa suurissa ketjuissa, uutisoi Forbes. Yhteensä yrityksiä on mukana 15 ja näihin kuuluu maailman suurimpia mm. tavaratalo-, pelikauppa-, ja ruokakauppaketjuja. Uutinen on siis loistava koko kryptomaailmalle.

Flexalla voit maksaa ostoksiasi käyttämällä Bitcoinia (BTC), Bitcoin Cashia (BCH), Etheriä (ETH) tai gemini dollaria (GUSD). Flexa tekeekin Winklevossin veljesten perustaman kryptovaluuttapörssi Geminin kanssa vahvaa yhteistyötä.

Starbucks

Bitcoin jatkaa hurjaa nousuaan

Vielä viikko sitten Bitcoin kurssi oli juuri ylittänyt 6000 dollarin rajapyykin ja tätä pidettiin vahvana merkkinä kurssin kääntymisestä takaisin ylöspäin. Siitä lähtien yhden Bitcoinin hinta on ollut vahvassa nousussa ja ylittänyt jo 8000 dollarin rajapyykin, eikä loppua ole näkymässä. Tätä artikkelia kirjoitettaessa kurssin hinta on 8150 dollaria. Kurssikäyrän kehityksestä on paljon aggressiivisempiakin arvailuja, mutta esimerkiksi Goldman Sachsin entinen investointipankkiiri Michael Novogratz uskoo hinnan ylittävän 20 000 dollaria seuraavan 18 kuukauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *